Wij brengen uw onderneming helder in beeld!

Livestream

Event en Techniek

Als ondernemer wilt u in contact blijven met uw klanten, partners en collega’s – ook als we elkaar nog niet in persoon kunnen treffen. Digitaliseer uw zakelijke bespreking, evenement, bedrijfspresentatie, webinar of projectoverleg samen met de Hofman Streaming Facility van Hofman Productions. Zo staan we samen sterk!

Livestream uw evenement via onze website of social media en bereik zo snel en gemakkelijk uw doelgroep. Organiseer een digitale vergadering waar uw klanten of collega’s volledig interactief aan deel kunnen nemen. Of stream een zowel inspirerende als interactieve webinar met meerdere sprekers die uw klanten op hun desktop, tablet en smartphone kunnen bekijken.

Wij kunnen op een locatie naar uw keuze een professionele studio inrichten, geheel afgestemd op uw wensen. Het deskundige team van Hofman Productions staat voor u klaar met advies, apparatuur of als totaalleverancier. Wij brengen uw onderneming helder in beeld!

Wilt u gebruik maken van de Hofman Streaming Facility? Neem dan contact met ons op via 0113 – 22 00 00 om de mogelijkheden te bespreken.