De Zeeuwse Quiz bij Omroep Zeeland

Zeeuwse Quiz

Event en Techniek

Omroep Zeeland bestaat 25 jaar en om dit te vieren, organiseert de omroep De Zeeuwse Quiz. Elke laatste donderdag van de maand vindt de pubquiz plaats op verschillende locaties in Zeeland. Teams strijden tegen elkaar, terwijl hun kennis over de Zeeuwse provincie op de proef gesteld wordt. Uiteindelijk zal in december de grote finale plaatsvinden, waarin de twee overgebleven teams strijden voor de overwinning.

Het hele jaar door verzorgt Hofman Productions BV de digitale, meersporen geluidsopnames ten behoeve van de televisieuitzendingen van Omroep Zeeland. Daarnaast verzorgen wij de zaalversterking op de verschillende locaties.

Uw optreden live laten registeren op 64 sporen? Neem contact met ons op via 0113 – 22 00 00 of stuur een email naar info@hofmanproductions.nl.

Meer informatie over De Zeeuwse Quiz? Klik dan op de link: http://www.omroepzeeland.nl/nieuws/2015-01-29/804750/omroep-zeeland-op-zoek-naar-slimste-zeeuw#.VPbm_0JtuvI