Low Fog Generator rookmachine in het assortiment

Low Fog Generator

Event en Techniek

Om u bij uw volgende evenement nóg beter van dienst te kunnen zijn, heeft Hofman Productions BV geïnvesteerd in nieuwe producten. Zo hebben wij een nieuwe rookmachine in ons assortiment, de Antari DNG-200 Low Fog Generator. Zoals al zegt, genereert deze machine een zeer lage mist, die over de vloer van het podium vloeit.

Wat bijzonder is aan deze rookmachine, is dat hij geen gebruik maakt van koolstofdioxide, waardoor hij het milieu niet vervuilt én niet belastend is voor de gezondheid. Tevens is de Antari DNG-200 Low Fog Generator compact, waardoor hij minder plaats inneemt op het podium en dus meer ruimte overlaat voor uw evenement. Een verantwoorde machine!

Verder is de MagicFX Power Drop Set nieuw in ons assortiment. Dit zijn speciale magneten die bevestigd worden aan onze valdoeken. Hierdoor krijgt het vallen van de doeken een dramatischer en indrukwekkender effect. Ideaal voor een aankondiging of een opening!

Bent u geïnspireerd en benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op via 0113 – 22 00 00 of stuur een email naar info@hofmanproductions.com.