Nieuw in ons verhuur assortiment: Stretchtenten!

Strechtenten

Event en Techniek

Nieuw in ons assortiment: stretchtenten van 11 bij 11 meter!

De mogelijkheden met stretchtenten zijn inspirerend en ongelimiteerd. Stretchtenten, ook wel bedoïenententen of flextenten genoemd, onderscheiden zich van de gangbare tenten door hun veelzijdigheid en visuele aantrekkingskracht.

De stretchtent vindt zijn oorsprong in Noord-Afrika, waar hij gebruikt wordt voor beschutting tegen de weersinvloeden in de woestijn. De huidige generatie stretchtenten zijn vervaardigd van hoogwaardigbrandveilig gecertificeerd stretchdoek volgens de norm DIN 4102B1.

Door middel van het plaatsen van verschillende palen en door de tent op verschillende plaatsen te zekeren, kunnen duizend-en-één verschillende variates gerealiseerd worden. Door de rekbaarheid van het doek, kan het op vele verschillende manieren afgespannen worden, waardoor de tent aangepast kan worden aan bijna elke denkbare situatie. De stretchtenten zijn uitermate geschikt voor bijvoorbeeld bruiloften, festivals, bedrijfsevenementen en bij catering op locatie.