Online flex studio van Hofman Productions

Online flex studio

Event en Techniek

Hofman Productions biedt mogelijkheden wanneer u online wilt communiceren met uw team, klanten en/of partners. Neem contact met ons op via 0113 220000 of stuur een e-mail naar info@hofmanproductions.com om de mogelijkheden te bespreken.

Maak gebruik van de online flex studio van Hofman Productions en communiceer flexibel op afstand met uw team, klanten en/of partners. Ons team kan een online vergadering met uw collega’s, een videoboodschap naar uw klanten of een webinar voor uw partners faciliteren. Met de juiste apparatuur en kennis, kan Hofman Productions een online flex studio op uw eigen locatie of op ons eigen kantoor inrichten.

Neem contact met ons op via 0113 220000 of stuur een e-mail naar info@hofmanproductions.com om de mogelijkheden te bespreken.