Hofman Streaming Facility

Streaming

Event en Techniek

Stream uw evenement, bespreking of bijeenkomst en deel de streaming met uw collega’s, klanten of gemeenschap door middel van de Hofman Streaming Facility van Hofman Productions!

Hofman Productions is continu op zoek naar manieren om u of uw bedrijf te blijven ondersteunen. Verplaats uw evenement, bespreking of bijeenkomst in plaats daarvan naar het internet met de Hofman Streaming Facility. Hierdoor kan uw evenement tóch plaatsvinden en kunnen uw collega’s, klanten of gemeenschap veilig vanuit huis uw evenement alsnog beleven.

Ons deskundige team kan uw evenement of presentatie via onze website of social media livestreamen naar uw doelgroep. Zo kunnen wij ervoor zorgen dat uw belangrijke bedrijfspresentatie alsnog online door kan gaan, dat familie alsnog digitaal aanwezig kan zijn tijdens een uitvaart, dat uw evenement alsnog kan plaatsvinden met online publiek of dat een leden van de gemeenschap alsnog kunnen deelnemen aan een digitale kerkdienst.

Wilt u gebruik maken van de Hofman Streaming Facility? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.