Heren sociëteit bij Rabobank Oosterschelde

Rabobank neemt afscheid van directeur

Event en Techniek

In december 2018 nam Rabobank Oosterschelde afscheid van directeur Ad de Korte en keken zij terug op een succesvolle tijd. Voor deze gebeurtenis verzorgde Hofman Productions een totaalproductie in het hoofdkantoor van Rabobank Oosterschelde. Het thema “heren sociëteit” werd door ons team uitgewerkt tot in de puntjes. De kantine en vergaderzalen van het hoofdkantoor werden omgetoverd tot een sfeervolle omgeving.

Rabobank Oosterschelde Hofman Productions Events

Wij verzorgden voor Rabobank Oosterschelde de gehele productie: van video en geluid tot meubilair en het podium. Onze hostessen verwelkomden de gasten bij binnenkomst in de garderobe en stonden voor de gasten klaar tijdens het feest. De bruine bar kreeg een prominente plaats in de zaal en de bijzondere decoratie zorgde voor de juiste sfeer.