Styling & Decoratie

In uw eigen look en feel

Event en Techniek

Hofman Productions verzorgt uw evenement tot in de puntjes. Waar uw productie ook plaatsvindt – in tenten, partycentra, restaurants of in uw eigen pand – wij luisteren naar uw wensen en toveren iedere locatie om tot een prachtig
evenement. Met originaliteit en creativiteit verzorgen wij de aankleding van uw evenement.

“Wij leveren meubilair en decoratie in uw stijl:

Stoer en industrieel

Klassiek en chique

Modern en stijlvol

Ieder evenement is uniek en vraagt dus om een heel specifieke aanpak. Hofman Productions biedt een breed scala aan facilitaire materialen, waaronder stroomvoorzieningen, veiligheidsmiddelen, afzetmaterialen, communicatiematerialen, ontwerp en druk van materialen, en verhuur van signings.

Facilitaire ontzorging

Event en Techniek
 

Steigerhouten meubilair

Bent u op zoek naar een stoere of juist landelijke uitstraling voor uw evenement? Een uitgebreide collectie van steigerhouten white wash meubilair staat voor u klaar, waaronder statafels, hockers, bars, kasten, buffettafels en loungebanken.

Decoratie

Bent u juist op zoek naar een meer trendy uitstraling? Geen probleem, want Hofman Productions heeft een breed scala aan zitzakken, lounge- en LED-meubilair op voorraad. Daarnaast leveren wij ook een uitgebreide collectie van groendecoratie, van tafelstukjes en boeketten tot palmen en exotische planten. Vazen, potten, beelden, kroonluchters en kandelaars maken het plaatje helemaal af.

Attractieverhuur

“Hofman Productions biedt in eigen beheer een breed scala aan decoratiematerialen. Indien wij materialen niet in ons eigen beheer hebben, schakelen wij ons uitgebreide netwerk van leveranciers in. U betaalt bij ons niets meer dan wanneer u rechtstreeks zou boeken. Dat noemen wij service!”

Wijnvaten als decoratie

Back to the 60's!

Creëer een oud-Engelse sfeer!

.