Event & Techniek

Licht-, geluid-, en PA-verhuur

Event en Techniek

Hofman Productions BV verhuurt de juiste apparatuur op het gebied van licht, geluid, video en rigging. Met ruim 25 jaar ervaring in het vak bieden wij de perfecte combinatie van vakkennis en creativiteit binnen de segmenten theater, live en corporate events. Door onze brede en uitgebreide voorraad aan licht- en geluidsapparatuur zijn wij in staat om vrijwel ieder evenement technisch te ondersteunen.

Heeft u geluid nodig voor een bedrijfspresentatie? Of wilt u toch liever een complete
feestzaal inrichten? Bent u een artiest en op zoek naar technische begeleiding voor uw
optreden of zelfs theatertour?

Hofman Productions BV verzorgt uw totaalproductie. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Door onze uitgebreide voorraad kunnen wij u altijd de scherpste prijs bieden.

Het ARC Podium tijdens het latin festival

LED Wall met live registratie

Technische ondersteuning

Licht

Wilt u uw feestavond naar een hoger niveau tillen met een kleurrijke discoshow? Of een prachtig theatervoorstel met gedetailleerd lichtpan voor uw volgende voorstelling? Wij beschikken over een uiteenlopend assortiment aan lichtapparatuur en ervaren lichttechnici.

Digitale mengtafels

Hofman Productions werkt met verschillende modellen Allen & Heath digitale mengtafels. Deze zijn erg flexibel in gebruik en kunnen precies worden afgestemd op uw wensen. Zo kunnen wij de monitors besturen met behulp van een iPad tijdens een soundcheck van het podium.

Zender microfoons

Hofman Productions biedt complete sets met draadloze microfoons aan. Deze voldoen aan de nieuwste frequentiestandaard en merken als Sennheiser en Shure hebben wij altijd op voorraad. Ideaal voor uw volgende bedrijfspresentatie of theatervoorstelling.

Line array

Hofman Productions beschikt over een ruime voorraad aan line array systemen van DB Technologies. Wij maken optimaal gebruik van de ruimte door middel van een lange kolom speakers in een speciaal uitgerekende spreidingshoek.

Rigging

Uit onze voorraad kunnen wij honderden meters truss leveren, waarmee we een truss carree kunnen bouwen. Daarnaast verzorgen we een complete constructie in een handomdraai met onze Ground Support.

Backdrops

Wilt u uw ruimte netjes inrichten met een mooie backdrop of schitterend sterrendoek? Hofman Productions levert kleuren als zwart, wit, geel en grijs en hangt de backdrop op via de Pipe & Drape methode.

Crew

Onze geschoolde technici met vakkennis zorgen ervoor dat Hofman Productions een eindproduct neerzet wat voldoet aan onze hoge kwaliteitseisen. Zo bestaat ons team uit ervaren audio- en lichttechnici, en roadies.

Video

Hofman Productions levert uiteenlopende videoapparatuur, waarmee we een schitterende (live) meer-cameraregistratie van uw congres of lezing kunnen verzorgen. Daarnaast kunnen we uw evenement direct op een beamer, plasmascherm of ledwall projecteren.

Podium naar wens

Hofman ARC Podium

Ouderwetse muziekkiosk

Evenement support

Het organiseren van een evenement kost veel tijd en energie: Hofman Productions ondersteunt u graag gedurende uw productie. Zo verzorgen wij professionele invulling op het gebied van licht-, geluid- en videotechnici, stage- en evenementmanagers, crew, hostessen, horecapersoneel, parkeer- en verkeersregelaars, beveiliging.

Standbouw

Een eerste indruk is veelzeggend. Wanneer u exposeert op een beurs representeert een interessante, goed opgebouwde en unieke stand uw bedrijf het beste. Hofman Productions ontwerpt samen met u een stand die onmiddellijk in het oog springt en voldoet aan hoge kwaliteitseisen. De afgelopen jaren hebben wij stands gebouwd voor DRV, Ille, GTI, KPN en Provincie Zeeland.

Meer info over Standbouw

.