Totaal producties

Hofman Productions, UW totaalleverancier

Event en Techniek

Hofman Productions is uw partner in totaalproducties. Uw organisatie is uniek en uw evenement moet dit uitstralen. Voor iedere productie bedenken wij een compleet origineel en creatief concept dat precies aansluit op uw organisatie. Hofman Productions neemt uitgebreid de tijd om uw organisatie en bedrijfscultuur te leren kennen. Tijdens een eerste gesprek inventariseren wij uw wensen. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Onze werkwijze

Hofman Productions inventariseert uw wensen. Wat zijn uw wensen op het gebied van het feestprogramma, de inrichting van de locatie en de catering? Welke doelstellingen heeft uw evenement? En voor wie het bedoeld? Met uw en onze vakkennis, ervaring en creativiteit in evenementproductie ontstaat het beste concept voor het mooiste evenement.

Al uw en onze ideeën worden gebundeld tot het eerste concept dat uw evenement in grote lijnen beschrijft. Wanneer dit concept perfect past bij uw verwachtingen, gaat Hofman Productions voor u aan de slag. Wij gaan verder dan het eerste concept, en werken het uit tot een concreet plan waarin aan elk detail is gedacht.

Hofman Productions neemt de totale organisatie van uw evenement voor onze rekening, van het bedenken van een thema tot het vormgeven van de uitnodigingen, en van het coördineren van uw productpresentatie tot het produceren van give-aways als blijvende herinnering aan uw evenement. Wij adviseren u over de meest geschikte accommodatie, de perfecte aankleding van uw locatie met sfeerverlichting, decoratie, bloemstukken, en spanborden met bedrijfslogo’s en –vlaggen. Daarnaast verzorgen wij zowel de catering als de entertainment. Als artiestenbureau engageren wij artiesten, acts en sprekers: van conferenciers en overhuidsbestuurders tot discussieleiders en entertainers.

Met Hofman Productions als uw totaalleverancier weet u precies waar u aan toe bent. Tijdens de productie van uw evenement houden wij u scherp op de hoogte van de voortgang, met up-to-date planning en stand van zaken.

Voorafgaand aan uw evenement nemen wij het complete draaiboek stapsgewijs met u door, zodat u perfect voorbereid bent. Op de dag zelf is Hofman Productions aanwezig om flexibel en snel op uw extra wensen kunnen inspelen. Tijdens uw productie laten wij niets aan het toeval over en kunt u zorgeloos genieten van uw evenement.

Artiesten

Heeft u een evenement waar u graag een artiest of een band op het podium ziet? Of zoekt u een dagvoorzitter voor uw congres? Hofman Productions boekt de geschikte ster voor uw evenement.

Meer info over artiesten

Vaste locaties

Naast het verzorgen van de techniek kan Hofman Productions ook de locatie voor u beheren.

Meer info over locaties