Roompot Projects kleurt de Grote Kerk

Verrassend evenement voor investeerders

Event en Techniek

Roompot Projects wilde zijn investeerders bedanken voor hun vertrouwen. Dit wilden zij doen door middel van een verrassend evenement, georganiseerd door een professionele partner die de totale organisatie, van a tot z, kon verzorgen. Roompot Projects had een aantal ideeën en een locatie in gedachten. Met een bijna blanco blad startte Hofman Productions, in samenspraak met Roompot Projects, met de organisatie.

Van idee tot totale productie in een maand 

We begonnen met het maken van een duidelijk concept: er werd nagedacht hoe we de wensen van Roompot Projects konden visualiseren op de gekozen locatie, door middel van de juiste sfeer, licht en geluid, inrichting, entertainment en vergunningen. Binnen een maand hebben we een productie opgezet: van de vergunningen en parkeerkaarten tot de artiesten en het licht en geluid.

"Door de professionele aanpak van Hofman Productions hebben wij onze klanten een verrassend event kunnen aanbieden!" - Jojanneke, Roompot Projects

 

Entertainment voor een gevarieerde doelgroep

Bij binnenkomst verwelkomden twee ijsprinsessen de gasten. Hostessen in en bij de garderobe begeleidden de gasten naar het evenement waar een pianist zorgde voor een ontspannen en ongedwongen sfeer. Het licht en geluid gedurende de avond, bij zowel artiesten als toespraken, werd geregeld door onze eigen technici.

Voor de gevarieerde doelgroep van Roompot Projects creëerden wij verschillende ruimtes: lounge ruimtes waar je rustig kon zitten, een staand gedeelte voor het podium én een verlichte dansvloer. Met meerdere acts gedurende de avond, waaronder ook een tafelgoochelaar, was er vermaak voor alle gasten.

Een totaalplaatje waar we trots op zijn en waarover onze klant, Roompot Projects, zeer tevreden was.