25ste Kiwanis Bloesem Oldtimerrit Kiwanis bezorgt gezinnen heerlijke vakantie

Ruim 80 klassiekers

Event en Techniek

Op zaterdag 11 mei 2019 reden ruim 80 klassiekers in één lange rij over Zuid-Beveland en door de Zak van Zuid-Beveland. De 25ste Kiwanis Bloesem Oldtimerrit, georganiseerd door Kiwanis Goes – De Bevelanden, zorgde ervoor dat gezinnen met ernstig zieke kinderen van een heerlijke vakantie kunnen genieten in de duinen van Renesse. De opbrengst wordt namelijk gedoneerd aan Stichting Vakantiehuis Thuredriht.

Kiwanis Oldtimerrit Hofman Productions

 

Hofman Productions: Sponsor en partner Kiwanis Bloesem Oldtimerrit

Hofman Productions is niet alleen sponsor van deze Oldtimerrit, bij de finish is ons team druk bezig geweest met de inrichting. We kleedden de locatie aan door middel van meubilair. Daarnaast plaatsten we een spraakset, zodat autojournalist Rob Strating de oldtimers van commentaar kon voorzien én de prijsuitreiking voor iedereen duidelijk te horen was.

Foto’s via www.kiwanisgoesoldtimerrit.nl