Benefietdiner Zeeland Exclusief 2020

Totaalproductie

Event en Techniek

Op vrijdag 7 februari 2020 verzorgde Hofman Productions een benefietdiner in opdracht van Kiwanis Goes-De Bevelanden in de Grote Kerk in Goes. Onder het genot van een smakelijk diner en muzikale optredens werd er een prachtig bedrag opgehaald voor Stichting Kinderdiabetes.

In opdracht van Kiwanis Goes-De Bevelanden faciliteerde Hofman Productions het benefietdiner Zeeland Exclusief als een totaalproductie. De Grote Kerk in Goes werd door middel van licht en inrichting omgetoverd tot de perfecte locatie voor een luxueus diner. Naast het licht en de inrichting, verzorgde Hofman Productions ook de planning van het evenement, de audio en het beeld door middel van multicamera.

Het diner werd professioneel verzorgd door restaurant Het Binnenhof. Gedurende de avond konden de gasten genieten van optredens van pianist en zanger Jan Vayne. Uiteindelijk heeft de avond het prachtige bedrag van €26.940,- opgehaald. Dit komt ten goede aan Stichting Kinderdiabetes.

Volg Hofman Productions op Instagram om meer foto’s van deze succesvolle productie en behind-the-scenes-beelden van de avond te bekijken.