Standbouw tijdens HortiContact 2020

Standbouw

Event en Techniek

Tijdens HortiContact 2020 verzorgde Hofman Productions een stand voor DRV Accountants & Adviseurs. De stand had een professionele en uitnodigende uitstraling, en voldeed aan hoge kwaliteitseisen.

Op 18, 19 en 20 februari 2020 vond de zeventiende editie van HortiContact plaats in Evenementenhal Gorinchem. Met meer dan 14.000 bezoekers en 450 exposanten, is HortiContact dé beurs voor de Nederlandse glastuinbouw.

Hofman Productions verzorgde de stand voor DRV Accountants & Adviseurs tijdens HortiContact 2020. De stand zag er professioneel en uitnodigend uit en voldeed aan hoge kwaliteitseisen. Onderdeel van de inrichting van de stand waren interactieve beeldschermen, waarmee bezoekers van de beurs snel en gemakkelijk informatie over DRV Accountants & Adviseurs konden opvragen.

Heeft u interesse in een interessante, goed opgebouwde en unieke stand die uw bedrijf het beste representeert op een beurs of symposium? Lees hier meer informatie over standbouw of neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.