Avantis-mengtafel van Allen & Heath

Assortiment

Event en Techniek

Hofman Productions verzorgt het geluid tijdens uw event, optreden, voorstelling of musical met de Allen & Heath Avantis. Deze krachtige en lichtgewicht mengtafel is nieuw in ons assortiment en kan multifunctioneel worden ingezet tijdens uw productie.

Hofman Productions werkt graag met de nieuwe mengtafel Avantis van Allen & Heath. In combinatie met onder andere de Dante-card, kunnen alle mogelijke connecties tussen de Dante compliant apparatuur gemaakt worden. Hierdoor maken onze ervaren technici bijvoorbeeld snel en gemakkelijk multitrack opnames, of een digitale signaal split tussen verschillende mengtafels. U kunt de Avantis bij ons huren eventueel met bijbehorende i/o racks, zonder of met een techicus.

Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.