Vind het perfecte ARC-podium voor uw event

Assortiment

Event en Techniek

Met de zorgvuldig samengestelde pakketten van Hofman Productions, vindt u altijd het perfecte ARC-podium voor uw evenement. Het is ook mogelijk om pakketten te combineren. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Waarom een ARC-podium?

Het ARC-podium van Hofman Productions is een mooi en groot overdekt podium wat inzetbaar is op verschillende evenementen. Door zijn compactheid is dit type podium makkelijk te vervoeren in kleine vrachtwagens.

Ons ARC-podium is met een grootte van 8 bij 6 meter perfect voor diverse evenementen. Door de set-up van dit type podium, met de aluminium truss en podiumdelen, is het podium in relatief korte tijd op en af te bouwen.

Door het modulaire trusssysteem kunnen er diverse soorten licht- en geluidsapparaat in het podium worden gehangen. Dit kan ook nog uitgebreid worden met de bijbehorende PA-wings.

Pakketten

Voor het ARC-podium heeft Hofman Productions verschillende pakketten samengesteld zodat u makkelijk kunt vinden waar u naar op zoek bent.

Layher

Het ARC-podium in combinatie met de Layher-constructie maakt elk evenement tot een groot succes. Het systeem is eenvoudig te monteren en demonteren. Het podium is zowel binnen als buiten inzetbaar.

Met de Layher-constructie kan van alles gebouwd worden, van een front of house (FOH) tot een VIP-deck en PA-wings.

Festivalset

Deze set maakt elk festival tot een groot succes. Bij de festivalset komt het ARC-podium met een volledig licht- en geluidssysteem. Door een breed pakket aan licht- en geluidsapparatuur is Hofman Productions in staat ieder festival technisch te ondersteunen.

Videoset

Hofman Productions levert uiteenlopende videoapparatuur, waarmee we een schitterende (live) multicamera registratie van uw congres of lezing kunnen verzorgen. Daarnaast kunnen wij u evenement direct op een beamer, LED-scherm of LED-wall projecteren.

Specificaties

Maten
Buitenmaten ARC-podium: 8,8 x 6,9 m
Binnenmaten ARC-podium: 8,2 x 5,71 m
Hoogte zijkant tot aan ronding dak: 4 m
Nok hoogte (onderkant truss): 5 m
Nok hoogte (bovenkant truss): 5,3 m

Podium
Afmeting podium: 8 x 6 m
Podiumdelen: 120 x 60 cm
Inclusief trap aan één zijde

PA-wings
User load PA-wing: 1000 kg

Ook is het mogelijk om de pakketten te combineren en zo het juiste pakket samen te stellen voor uw evenement. Mocht u verder nog vragen hebben over dit podium of de pakketten, neem dan contact met ons op.