LIVE! Economisch verkiezingsdebat

Het debat van nu!

Event en Techniek

Op maandag 11 maart stond het Economisch verkiezingsdebat in Terneuzen op de agenda voor ons team. De opdrachtgever wilde zoveel mogelijk mensen bereiken met het debat en vroeg ons daarom om dit live te streamen via internet. Daarnaast moest de volledige video ook na het debat nog te bekijken zijn via de website van het VNO/NCW Brabant Zeeland. Video, maar vooral live video is dé manier om een groot publiek te bereiken in 2019.

 

Het debat begon om 16.30 uur. Daarom stonden Eelco, Dylan en Leon al vroeg in de middag klaar om al het materiaal klaar te zetten, aan te sluiten en te testen. Het debat kon om 16.30 live via YouTube.

 

Ons sterke staaltje camerawerk terugkijken? Je vindt de livestream hier.

Lees het nieuwsartikel hier!

VNO-NCW Zeeland organiseerde op 11 maart jl. een groot economisch verkiezingsdebat voor Zeeuwse ondernemers. In samenwerking met PORTIZ, Bouwend Nederland, de Mobiliteitsalliantie en ZLTO werden de lijsttrekkers voor de Provinciale Statenverkiezingen ondervraagd op economische thema’s. Hofman Productions verzorgde de livestream tijdens het debat. 

De lijsttrekkers kregen scherpe stellingen voorgelegd tijdens het verkiezingsdebat dat plaats vond bij de Dow Boerderij  in Terneuzen. Belangrijk thema’s als arbeidsmarkt, milieu, duurzaamheid, woningbouw, infrastructuur en landbouw kwamen aan de orde. Vooral bij de discussie over de huisvesting van arbeidsmigranten en vraagstukken over woningbouw werd pittig debat gevoerd. Donatello Piras hield als debatleider de politici goed onder controle.

Bekijk het debat en lees het volledige artikel hier: Zeeuws economisch verkiezingsdebat succes – VNO/NCW Brabant Zeeland