Podiumverhuur in Zeeland

Podiumverhuur in Zeeland

Event en Techniek

Een podium is het toneel van uw productie. Hofman Productions bouwt aan uw evenement met een podium dat altijd uitstekend past bij uw wensen en ideeën. Als specialist op het gebied van podiumverhuur werken wij met gerenommeerde merken zoals Prolyte en leveren wij enkel podia die aan de huidige veiligheidsvoorschriften voldoen. De podia worden geheel naar uw wens opgebouwd en afgewerkt, en vormen een statige blikvanger op uw productie.

Opties podiumverhuur:

Outdoor podium huren

Hofman Productions heeft verschillende podia voorradig voor buitengebruik. Deze zijn geschikt voor alle weersomstandigheden en vormen daarmee een solide basis voor elk buitenevenement.

Indoor podium huren

Voor binnengebruik hebben wij verschillende formaten podia beschikbaar. We beginnen al bij podiumdelen van 1×1 meter en zijn uit te bouwen tot complete catwalks of rolling risers bij theatervoorstellingen..

Podium afwerken

Hofman Productions verzorgt de juiste afwerking voor uw podium met overkappingen en zeilen aan de zijkant. Daarnaast voldoen al onze podia aan de huidige veiligheidsvoorschriften en dus horen railing en trappen standaard bij het podium.