Over Ons

Sinds 1993

Event en Techniek

Sinds 1993 is Hofman Productions uitgegroeid tot een veelzijdig bedrijf waar creativiteit, innovatie en professionele kennis hoog in het vaandel staan. We zijn trots op de afgelopen decennia vol met spectaculaire evenementen, intieme concerten en verrassende bijeenkomsten. Hierdoor zijn wij een professionele speler in de evenementenbranche geworden.

Wij denken graag met u mee!

Hofman Productions kent een heldere organisatie om u goed van dienst te kunnen zijn. Wij garanderen dat de producten die ons magazijn verlaten in goede staat zijn. Daarnaast worden eventuele storingen tot een minimum beperkt. Mocht er toch een storing voordoen, dan beschikt Hofman Productions over een servicedienst die 7 dagen per week 24 uur per dag beschikbaar is.

Erkend leerbedrijf

       

Hofman Productions is een erkend leerbedrijf, geverifieerd door SBB en GOC. Regelmatig bieden wij stages aan in verschillende leerrichtingen, waaronder AV / PET en administratieve functies op het gebied van marketing en communicatie. Wij hechten belang aan maatschappelijk ondernemen en spelen hier zoveel mogelijk op in.